mandag den 15. april 2013

Ungarnsk gullasch




Ungarnsk Gullasch 2 portioner










Ingredienser
Skær kødet i terninger og hak løgene groft.
200 gram skært oksekød
Flå tomaterne eller brug dåsetomater og del
2 tomater  
dem i 4 stykker.


2 store løg  
Læg kødet og det øvrige i en stegeso eller et ovnfast fad. 
1 fed hvidløg
Bland fløde med paprika og salt og hæld det ved.
1 tsk mild paprika
Pres hvidløgsfeddene over retten og tilsæt så meget
1 dl fløde  
vand at kødet lige er dækket.

salt  





2 dl brune ris
Steges i ovnen ved 200 grader i varmluft ovn i ca. 1 1/2 time.
   
Når der er 20 min tilbage af stegetiden, koges risene.
   
Smag saucen til med krydderier. Og server med brune ris








Ingen kommentarer:

Send en kommentar