Ungarnsk Gullasch 2 portioner | |||||||
Ingredienser | Skær kødet i terninger og hak løgene groft. | ||||||
200 gram skært oksekød | Flå tomaterne eller brug dåsetomater og del | ||||||
2 tomater | dem i 4 stykker. | ||||||
2 store løg | Læg kødet og det øvrige i en stegeso eller et ovnfast fad. | ||||||
1 fed hvidløg | Bland fløde med paprika og salt og hæld det ved. | ||||||
1 tsk mild paprika | Pres hvidløgsfeddene over retten og tilsæt så meget | ||||||
1 dl fløde | vand at kødet lige er dækket. | ||||||
salt | |||||||
2 dl brune ris | Steges i ovnen ved 200 grader i varmluft ovn i ca. 1 1/2 time. | ||||||
Når der er 20 min tilbage af stegetiden, koges risene. | |||||||
Smag saucen til med krydderier. Og server med brune ris | |||||||
mandag den 15. april 2013
Ungarnsk gullasch
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar