mandag den 15. april 2013

Hvidløgsrejer




Hvidløgsrejer











Ingredienser
Pil rejerne men lad halen sidde, og fjern tarmene.
1/2 pakke fettucine
Kog pastaen som anvist på pakken.

1/2 kg tigerrejer med skal
2 minutter før pastaen er færdig, smeltes smørret i en
1 spsk olivenolie
stor/dyb pande og hvidløgene svitses deri (hold lidt
1 spsk smør  
tilbage). Tilsæt rejerne, og steg dem til de ikke længere
3 fed hvidløg
er gennemsigtige (ca 2 min).

1 bundt persille
Hæld vandet fra pastaen og kom pastaen, det sidste
1/2 citron  
hvidløg og hakket persille op i panden til rejerne. Vend
salt  
det hele hurtigt.


   
Pres saften af den halve citron over panden, tilsæ



friskkværnet salt & peber.




Vend det hele hurtigt igen og tag af varmen.
















Ingen kommentarer:

Send en kommentar