Hvidløgsrejer | |||||||
Ingredienser | Pil rejerne men lad halen sidde, og fjern tarmene. | ||||||
1/2 pakke fettucine | Kog pastaen som anvist på pakken. | ||||||
1/2 kg tigerrejer med skal | 2 minutter før pastaen er færdig, smeltes smørret i en | ||||||
1 spsk olivenolie | stor/dyb pande og hvidløgene svitses deri (hold lidt | ||||||
1 spsk smør | tilbage). Tilsæt rejerne, og steg dem til de ikke længere | ||||||
3 fed hvidløg | er gennemsigtige (ca 2 min). | ||||||
1 bundt persille | Hæld vandet fra pastaen og kom pastaen, det sidste | ||||||
1/2 citron | hvidløg og hakket persille op i panden til rejerne. Vend | ||||||
salt | det hele hurtigt. | ||||||
Pres saften af den halve citron over panden, tilsæ | |||||||
friskkværnet salt & peber. | |||||||
Vend det hele hurtigt igen og tag af varmen. | |||||||
mandag den 15. april 2013
Hvidløgsrejer
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar