tirsdag den 16. april 2013

Køfte i tomatsauce



Køfte i tomatsauce 2 portioner











Ingredienser
Væd brødet i lidt vand, klem det tørt og smuldr det i en
2 skiver toastbrød
stor skål. Tilsæt kød, æg, hvidløg, kanel, paprika, salt
400 gram hakket oksekød
og peber og ælt det godt sammen. Hav fugtige hænder!
1 æg





1 fed hvidløg
Stadig med fugtige hænder laver man valnødde-store
1/2 tsk stødt kanel
kødboller. Disse lægges på en tallerken med mel, som
1 tsk paprika
de bliver rullet i.


1/2 tsk salt





1/2 tsk peber
Smøret smeltes i en stor gryde. Kødbollerne
2 spsk hvedemel
brunes ensartet, nogle få stykker af gangen, hvorpå de
1 spsk smør
tages op med en hulske og holdes varme.
1 ds hakkede tomater





3 dl vand
Når alle kødbollerne er brunet og taget op ige

kommes resten af ingre- dienserne i gryden, det koges
2 dl ris
op og det simrer i 15 minutter.

4 dl vand





salt
Kom kødbollerne tilbage i gryden og lad det hele simre

i endnu 15-20 minutter.





et hele kommes på et fad og serveres sammen med ris








Ingen kommentarer:

Send en kommentar