Køfte i tomatsauce 2 portioner | |||||||
Ingredienser | Væd brødet i lidt vand, klem det tørt og smuldr det i en | ||||||
2 skiver toastbrød | stor skål. Tilsæt kød, æg, hvidløg, kanel, paprika, salt | ||||||
400 gram hakket oksekød | og peber og ælt det godt sammen. Hav fugtige hænder! | ||||||
1 æg | |||||||
1 fed hvidløg | Stadig med fugtige hænder laver man valnødde-store | ||||||
1/2 tsk stødt kanel | kødboller. Disse lægges på en tallerken med mel, som | ||||||
1 tsk paprika | de bliver rullet i. | ||||||
1/2 tsk salt | |||||||
1/2 tsk peber | Smøret smeltes i en stor gryde. Kødbollerne | ||||||
2 spsk hvedemel | brunes ensartet, nogle få stykker af gangen, hvorpå de | ||||||
1 spsk smør | tages op med en hulske og holdes varme. | ||||||
1 ds hakkede tomater | |||||||
3 dl vand | Når alle kødbollerne er brunet og taget op ige | ||||||
kommes resten af ingre- dienserne i gryden, det koges | |||||||
2 dl ris | op og det simrer i 15 minutter. | ||||||
4 dl vand | |||||||
salt | Kom kødbollerne tilbage i gryden og lad det hele simre | ||||||
i endnu 15-20 minutter. | |||||||
et hele kommes på et fad og serveres sammen med ris | |||||||
tirsdag den 16. april 2013
Køfte i tomatsauce
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar