Hjemmelavet babymos.
En virkelig sund og billig løsning i babybudgettet, er at
lave sin egen babymos.
Det tager ikke så længe, som man ellers skulle tro, og man
kan lave store portioner og fryse ned i mindre portioner og tage dem op, til
når man skal bruge det.
Det er vigtigt at du altid fryser din babymos ned i
emballage, som er beregnet til at fryse mad ned i. Det kan du tjekke ved, at
der er et glas og gaffel symbol, eller et is-krystal symbol på bøtterne. Eller
der kan stå på emballagen, at det er beregnet til det.
Brug aldrig isterningebakker til nedfrysning!
Jeg har selv købt disse, som er på tilbud til 20 kr. i Netto
i denne uge.
Når maden har været tøet op én gang, må
du ikke nedfryse det igen.
Her er lidt idéer til,
hvilket nemme
babymos, du kan give dig i kast med. Hvis du har mulighed for det, så
damp dine grøntsager, på den måde bevarer du mest muligt af alle de gode
vitaminer, som grøntsagerne indeholder:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar