tirsdag den 30. april 2013

Maj mad

Endnu en uge hvor det nyeste familiemedlem er inkluderet i madplanen.
Hvis du derfor ikke skal handle til en lille, så kan du roligt trække 4 pærer, 1 pose svesker og 2 minirisk vådservietter fra på indkøbsseddelen, når du handler. Følger du indkøbssedlen for singler, er der allerede taget forbehold for dette.
Hvis du er interesseret i at få lidt sparetips til baby, kan du læse mere her: Sparetips til baby, hvor jeg løbende vil komme med nye idéer og opskrifter.

Denne uge, står også i resternes tegn. Jeg har måtte bruge en del ting fra køkkenskabene og fryseren.
Blandt andet er der i denne uge to koteletter og to tyndstegssbøffer i overskud fra den kødpakke jeg købte i begyndelsen af april. Der er derfor stadig to køddage i denne uge, men med hver deres ret.

Fisken i denne uge er sushi. Det er vigtigt at du sørger for, at fisken har været nedfrosset til -20C i et døgn, før du bruger den. Kan din fryser kun fryse til -18C, så frys den ned i to døgn inden brug. Nedfrysningen dræber de parasitter som lever i fersk fisk!
Din fisk skal altså ikke være frossen når du bruger den, blot have været frosset ned.
Hos nogle fiskehandlere har fisken allerede været frosset ned, og så behøver du ikke selv fryse den ned inden brug. Men forhør dig hos din fiskehandler, før brug.

Derudover kræver sushi en del ingredienser, som ikke altid lige findes på hylderne i Netto og Fakta. Du burde kunne finde tangmåtter og fiskesauce i Irma, Superbrugsen eller Føtex.

Fakta har i denne uge også rigtig mange gode tilbud på Minirisk, som er deres miljø- og allergivenlige produkter til personlig pleje og rengøring. Derfor er denne uges indkøbsseddel i høj grad også præget af dette.

I denne uge er der endnu en smoothie på madplanen, mandel og banan! Uhmmm
God læselyst og bon appetit!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar