Risotto med svampe - 2 portioner | |||||||
1 skalotteløg | Hak skalotteløget fint og skær hvidløgsfedet | ||||||
1 fed hvidløg | i tynde skiver. Varm olie og smør i en gryde | ||||||
1 spsk olie | og sauter løget, til det er klart. Skru op for | ||||||
25 g smør | varmen og tilsæt risene og svits dem godt i | ||||||
100 g risottoris | ca. 1 minut. Hæld hvidvin på, rør godt og | ||||||
1 dl hvidvin | drys med lidt salt. Tilsæt boullionen lidt | ||||||
1 tsk salt | ad gangen, mens du røre. Lad risene absorbere | ||||||
1/2 l hønseboullion | boullionen, før der tilsættes mere. Fortsæt med | ||||||
30 g revet parmesan | at spæde med boullion, til risene er møre, men | ||||||
100 g blandede svampe | stadig har lidt bid. Ca. 15-20 min. | ||||||
Lidt smør til stegning | |||||||
4 spsk hk persille | Tag gryden af varmen og rør parmesanen i. | ||||||
salt | Læg låg på gryden og lad risene trække i 2 min. | ||||||
peber | Skær svampene i skiver og rist dem i lidt smør. | ||||||
Vend svampene og den hakkede persille i | |||||||
risottoen og drys med lidt salt og peber. | |||||||
tirsdag den 30. april 2013
Risotto med svampe
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar