tirsdag den 30. april 2013

Risotto med svampe



Risotto med svampe - 2 portioner











1 skalotteløg
Hak skalotteløget fint og skær hvidløgsfedet
1 fed hvidløg
i tynde skiver. Varm olie og smør i en gryde
1 spsk olie
og sauter løget, til det er klart. Skru op for 
25 g smør
varmen og tilsæt risene og svits dem godt i
100 g risottoris
ca. 1 minut. Hæld hvidvin på, rør godt og 
1 dl hvidvin
drys med lidt salt. Tilsæt boullionen lidt
1 tsk salt
ad gangen, mens du røre. Lad risene absorbere
1/2 l hønseboullion
boullionen, før der tilsættes mere. Fortsæt med 
30 g revet parmesan
at spæde med boullion, til risene er møre, men
100 g blandede svampe
stadig har lidt bid. Ca. 15-20 min.
Lidt smør til stegning





4 spsk hk persille
Tag gryden af varmen og rør parmesanen i. 
salt 
Læg låg på gryden og lad risene trække i 2 min.
peber
Skær svampene i skiver og rist dem i lidt smør.



Vend svampene og den hakkede persille i



risottoen og drys med lidt salt og peber.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar