mandag den 15. april 2013

Hvidvinsdampet laks og grønt med ovnbagte rodfrugter




Hvidvinsdampet laks og grønt med ovnbagte rodfrugter - 2 portioner








Ingredienser
Skær gulerødderne i tern.


2 laksebøffer
Snit forårsløg og hvidløg.


2 gulerødder
Tjek laksebøfferne for, at der ikke er skæl
1/2 bundt forårsløg
på dem, og læg dem i et ovnfast fad.

1 fed hvidløg
Grøntsagerne og persillen drysses over og hvidvinen
1/2 bundt persille
hældes i. Fadet dækkes med folie, og der prikkes
1 dl hvidvin
3-4 gange med en gaffel i folien.







300 gr. Rodfrugter
Skræl og skær rodfrugterne og vend dem i olie. 

Lig dem i et fad for sig selv.












Det hele sættes i en 200 grader forvarmet ovn på



varmluft i ca 20 min. Tag derefter fadene ud og lad 



laksebøfferne stå med folie og viskestykke over i



5 min. Før der serveres.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar