Hvidvinsdampet laks og grønt med ovnbagte rodfrugter - 2 portioner | |||||||
Ingredienser | Skær gulerødderne i tern. | ||||||
2 laksebøffer | Snit forårsløg og hvidløg. | ||||||
2 gulerødder | Tjek laksebøfferne for, at der ikke er skæl | ||||||
1/2 bundt forårsløg | på dem, og læg dem i et ovnfast fad. | ||||||
1 fed hvidløg | Grøntsagerne og persillen drysses over og hvidvinen | ||||||
1/2 bundt persille | hældes i. Fadet dækkes med folie, og der prikkes | ||||||
1 dl hvidvin | 3-4 gange med en gaffel i folien. | ||||||
300 gr. Rodfrugter | Skræl og skær rodfrugterne og vend dem i olie. | ||||||
Lig dem i et fad for sig selv. | |||||||
Det hele sættes i en 200 grader forvarmet ovn på | |||||||
varmluft i ca 20 min. Tag derefter fadene ud og lad | |||||||
laksebøfferne stå med folie og viskestykke over i | |||||||
5 min. Før der serveres. | |||||||
mandag den 15. april 2013
Hvidvinsdampet laks og grønt med ovnbagte rodfrugter
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar