Oksetyndstegsbøffer med langtidsbagte løg, kartofler | |||||||
og ærtepuresauce - 2 portioner | |||||||
2 x 200 g tyndstegsbøffer | Pil løgene og skær dem i kvarte, fra rod til top. | ||||||
smør til stegning | vend dem med rosmarinkviste, sukker, olie, salt | ||||||
og peber i et ovnfast fad. Sæt fadet i ovnen og | |||||||
125 g skalotteløg | bag løgene helt møre ved 150 C i ca. 45 min. | ||||||
125 g rødløg | Dryp løgene med citronsaft. | ||||||
1 kvist rosmarin | |||||||
sukker | Skræl kartoflerne og skær dem på langs. Læg | ||||||
1 tsk olie | kartoflerne i et ovnfast fad og pensl overfladen | ||||||
1/2 tsk salt | med lidt olie og drys med salt. | ||||||
peber | Sæt dem i ovnen sammen med løgene, i 30 min. | ||||||
2 spsk citronsaft | |||||||
500 g kartofler | Hvidvinseddiken nedkoges til det halve, hvidvin | ||||||
1 tsk olie | tilsættes og nedkoges også til det halve. Fiskefond | ||||||
lidt salt | og fløde tilsættes og koges jævnt. Blend det med | ||||||
ærter, smør og citronsaft. | |||||||
1/2 dl hvidvin | Dup bøfferne tørre. Varm en pande op og brun | ||||||
lidt hvidvinseddike | bøfferne på begge sider. Krydr med salt og peber. | ||||||
1/2 dl fiskeboullion | Skru ned for varmen på panden og lad bøfferne stege | ||||||
1 dl piskefløde | 1-5 min. på hver side, afhængig af, hvor rød du | ||||||
50 g ærter | ønsker bøffen skal være. | ||||||
25 g smør | |||||||
lidt citronsaft | |||||||
tirsdag den 30. april 2013
Oksetyndstegsbøffer med langtidsbagte løg, kartofler og ærtepuresauce
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar