Jambalaya 2 portioner | ||||||
2 dl ris | Risene skylles og svitses i lidt olie | |||||
Lidt olivenolie | Hak løg, hvidløg og porre i små stykker | |||||
400 gram pillet løg | og steg med risene. | |||||
1 tsk tørret timian | Tilsæt herefter svinekød, vand, de hakkede | |||||
1 fed hvidløg | tomater, timian og laurbærblade og | |||||
200 gram hk svinekød | lad retten koge ved svag varme i ca. | |||||
2 dl vand | 40 min. | |||||
1 porre | Tilsæt evt. Chili. | |||||
1 ds hk tomater | Hold øje med vandet under stegetiden, | |||||
1/2 tsk timian | hvis vandet er dampet af, inden de 40 min. | |||||
2 laurbærblade | er gået, så tilsæt lidt mere.¨ | |||||
tirsdag den 23. april 2013
Jambalaya 2 portioner
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar