tirsdag den 23. april 2013

Dampet rødtunge i sommerkål 2 portioner



Dampet rødtunge i sommerkål 2 portioner









1/2 spidskål
Kog kartoflerne


8 kartofler
blancher hele blade fra kålet. Giv
2 rødløg
 rødtungefiletterne lidt slt og peber
1 tsk karry
Rul filetterne ind i kålbladene. 
1/2 bundt persille
Hæld lidt vand i en gryde og damp
1/4 fløde
de indhyllede filetter dampes heri.
smør
Gem vandet til karrysaucen.

salt





peber
De kogte kartofler avocadoen og

1 avocado
1 rødløg skæres i tern og sauteres
200 gram rødtunge
på en varm pande i 3-4 min. Tilsæt

persille.














1 rødløg snittes i tern og svitses med karry



i lidt smør på en pande.




Vandet fra fileterne tilsættes sammen med 



fløden. Smag til med salt og peber.
















Ingen kommentarer:

Send en kommentar