Dampet rødtunge i sommerkål 2 portioner | |||||||
1/2 spidskål | Kog kartoflerne | ||||||
8 kartofler | blancher hele blade fra kålet. Giv | ||||||
2 rødløg | rødtungefiletterne lidt slt og peber | ||||||
1 tsk karry | Rul filetterne ind i kålbladene. | ||||||
1/2 bundt persille | Hæld lidt vand i en gryde og damp | ||||||
1/4 fløde | de indhyllede filetter dampes heri. | ||||||
smør | Gem vandet til karrysaucen. | ||||||
salt | |||||||
peber | De kogte kartofler avocadoen og | ||||||
1 avocado | 1 rødløg skæres i tern og sauteres | ||||||
200 gram rødtunge | på en varm pande i 3-4 min. Tilsæt | ||||||
persille. | |||||||
1 rødløg snittes i tern og svitses med karry | |||||||
i lidt smør på en pande. | |||||||
Vandet fra fileterne tilsættes sammen med | |||||||
fløden. Smag til med salt og peber. | |||||||
tirsdag den 23. april 2013
Dampet rødtunge i sommerkål 2 portioner
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar