Asparges og kartofler i sur-sød rabarber sauce | |||||||
med koteletter - 2 personer | |||||||
75 g renset rabarber | Rens rabarberne og skær dem i 1 cm brede | ||||||
lidt vand | stykker. Kog dem med lidt vand og sukker, | ||||||
2 spsk sukker | indtil de er næsten kogt ud. Vand, eddike, | ||||||
1 1/4 dl vand | sukker og sambal oelek piskes i og bringes | ||||||
1 spsk eddike | i kog. Udrør majsstivelsen i lidt vand og tilsæt | ||||||
1 spsk sukker | den i saucen. Kog saucen igennem. Smag til | ||||||
1/2 tsk sambal oelek | med ingefær og salt. Lad saucen køle lidt af. | ||||||
1/2 spsk majsstivelse | |||||||
1/2 tsk stødt ingefær | Skær de grove ender af aspargsene og kassér | ||||||
200 g grønne asparges | dem. Del aspargsene i tre stykker, med | ||||||
500 g kartofler | skråsnit. | ||||||
2 svinekoteletter | |||||||
olie til stegning | Kog kartoflerne til de er møre. Ca. 20 min. | ||||||
Krydr koteletterne med salt og peber og steg | |||||||
dem i ca. 2 min. på hver side. | |||||||
Lynsteg aspargsene i olie i en varm pande | |||||||
i ca. 2 min. | |||||||
Vend ca. 3/4 dl af saucen i aspargsene. | |||||||
Og vend resten af saucen med kartoflerne. | |||||||
tirsdag den 30. april 2013
Asparges og kartofler i sur-sød rabarber sauce med koteletter
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar