tirsdag den 30. april 2013

Asparges og kartofler i sur-sød rabarber sauce med koteletter



Asparges og kartofler i sur-sød rabarber sauce



med koteletter - 2 personer











75 g renset rabarber
Rens rabarberne og skær dem i 1 cm brede
lidt vand
stykker. Kog dem med lidt vand og sukker,
2 spsk sukker
indtil de er næsten kogt ud. Vand, eddike, 
1 1/4 dl vand
sukker og sambal oelek piskes i og bringes
1 spsk eddike
i kog. Udrør majsstivelsen i lidt vand og tilsæt
1 spsk sukker
den i saucen. Kog saucen igennem. Smag til
1/2 tsk sambal oelek
med ingefær og salt. Lad saucen køle lidt af.
1/2 spsk majsstivelse





1/2 tsk stødt ingefær
Skær de grove ender af aspargsene og kassér
200 g grønne asparges
dem. Del aspargsene i tre stykker, med
500 g kartofler
skråsnit. 



2 svinekoteletter





olie til stegning
Kog kartoflerne til de er møre. Ca. 20 min.



Krydr koteletterne med salt og peber og steg



dem i ca. 2 min. på hver side. 




Lynsteg aspargsene i olie i en varm pande



i ca. 2 min. 





Vend ca. 3/4 dl af saucen i aspargsene.



Og vend resten af saucen med kartoflerne.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar