Så er jeg ved at være klar med næste uges madbudget.
I denne uge har jeg kigget lidt i skabene, for at se der var
noget fra sidste uge som jeg kunne bruge i denne uges retter. Der var både løg,
hvidløg, brune ris, krydderier og en masse andet.
Det er med udgangspunkt i dem, at denne uges madbudget er
bygget op. Under indkøbslisten vil der ud fra hver af disse fødevarer være en
punkteret linje i stedet for en pris.
Desuden har jeg
bestilt en ugepakke hos Guldbergslagteren, som indeholder 400 gr. hakket oksekød,
2 koteletter med skaft, 400 gr. hakket skinke eller tern, 2 bøffer af
tyndstegsfilet og 400 gr. skært oksekød. Pakken koster 310 kr. og tanken er at
den skal strække sig over tre uger. Derfor indgår kun 1/3 af prisen i denne
uges budget. Jeg har tænkt mig at bruge de 400 gram skært oksekød til en
ungarsk gullasch, og resten af kødet
putter jeg i fryseren.
Derudover er der en del lækre økotilbud i Fakta og Netto i denne uge – dem har jeg også forsøgt
at navigere efter. Blandt andet er der en pakke økologisk frilands hakket
oksekød til 30 kr. som jeg har skrevet på indkøbsseddelen. Den ryger også i
fryseren til senere brug, sammen med det bestilte kød fra slagteren.
Der er også gode tilbud på toiletpapir, tandbørster og
tandpasta i denne uge, så der handler jeg lidt ekstra ind ad det, til gemmeren.
Følger du single
budgettet, laver du naturligvis blot retterne en enkelt gang og fryser det
resterene kød ned. Husk at skrive indhold og fryse dato uden på poserne.
De nye opskrifter finder I under afsnittet opskrifter.
Velbekomme
Ingen kommentarer:
Send en kommentar