Kyllingegryde | ||||||||
Ingredienser | Del kyllingen i portionsstykker og krydr dem med salt | |||||||
1/2 kylling | og peber. Lad olien blive varm og brun | |||||||
2 spsk oliven olie | kyllingestykkerne på alle sider. Tag dem op. | |||||||
100 gram løg | Svits det skivede løg og knuste hvidløgsfed i olien. | |||||||
1 fed hvidløg | Kom de skivede shampignon i og lad dem svitse med. | |||||||
200 gram champignon | Tilsæt fintsnittet blegselleri og peberfrugter i tynde | |||||||
50 gram blegselleri | strimler og hæld tomaterne med væden ved. Lad det | |||||||
1 dåse hakkede tomater | koge sammen 4-5 minutter. | |||||||
1 dl hvidvin | Kom kyllingerne i og tilsæt laurbærblad, hvidvin og | |||||||
1 dl hønseboullion | hønsebouillon. Lad retten snurre under låg i 45 | |||||||
2 dl ris | minutter. | |||||||
salt og peber | ||||||||
mandag den 15. april 2013
Kyllingegryde
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar