mandag den 15. april 2013

Kyllingegryde




Kyllingegryde













Ingredienser
Del kyllingen i portionsstykker og krydr dem med salt
1/2 kylling  
og peber. Lad olien blive varm og brun


2 spsk oliven olie
kyllingestykkerne på alle sider. Tag dem op.

100 gram løg
Svits det skivede løg og knuste hvidløgsfed i olien.

1 fed hvidløg
Kom de skivede shampignon i og lad dem svitse med.
200 gram champignon
Tilsæt fintsnittet blegselleri og peberfrugter i tynde

50 gram blegselleri
strimler og hæld tomaterne med væden ved. Lad det
1 dåse hakkede tomater
koge sammen 4-5 minutter.


1 dl hvidvin  
Kom kyllingerne i og tilsæt laurbærblad, hvidvin og

1 dl hønseboullion
hønsebouillon. Lad retten snurre under låg i 45

2 dl ris  
minutter.




salt og peber






   















Ingen kommentarer:

Send en kommentar