Spaghetti Napolitana 2 portioner | ||||||||
Ingredienser | Hak chilipeber, gerne med kernerne, løg, gulerod | |||||||
spaghetti til to | blegselleri og persille. Lad de flåede tomater dryppe af og | |||||||
1/2 rød chili | skær tomatkødet i små terninger og kom den i gryden til de andre ingredienser. | |||||||
1/2 løg | Pres hvidløgsfeddene i og krydr med salt og peber | |||||||
1 gulerod | Lad saucen koge for svag varme under låg i ca. 30 minutter. | |||||||
1 stilk bleg selleri | Pisk saucen med det køleskabskolde smør og bland | |||||||
1 bundt persille | den med friskkogt spaghetti, mozzarella skåret i små | |||||||
1 fed hvidløg | terninger og finthakket basilikumblade. | |||||||
1 dl oliven olie | ||||||||
1 dåse flåede tomater | ||||||||
1 spsk smør | ||||||||
75 gram mozzerella | ||||||||
salt og peber | ||||||||
mandag den 15. april 2013
Spaghetti napolitana
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar