mandag den 15. april 2013

Spaghetti napolitana




Spaghetti Napolitana 2 portioner












Ingredienser
Hak chilipeber, gerne med kernerne, løg, gulerod

spaghetti til to 
blegselleri og persille. Lad de flåede tomater dryppe af og
1/2 rød chili  
skær tomatkødet i små terninger og kom den i gryden til de andre ingredienser.
1/2 løg  
Pres hvidløgsfeddene i og krydr med salt og peber

1 gulerod  
Lad saucen koge for svag varme under låg i ca. 30 minutter.
1 stilk bleg selleri
Pisk saucen med det køleskabskolde smør og bland

1 bundt persille
den med friskkogt spaghetti, mozzarella skåret i små
1 fed hvidløg
terninger og finthakket basilikumblade. 

1 dl oliven olie






1 dåse flåede tomater






1 spsk smør  






75 gram mozzerella






salt og peber






   
























Ingen kommentarer:

Send en kommentar