Tun og lakse sushi med edamame bønner | |||||||
2 portioner | |||||||
500 g grødris | Hæld risene i en gryde og hæld dem | ||||||
7 dl vand | over med koldt vand og knug dem. | ||||||
1/2 dl risvinseddike | Vandet hældes fra. Gentag dette til vandet ikke | ||||||
40 g sukker | længere tager farve fra risene. (på den måde får | ||||||
lidt salt | du stivelsen ud af risene) | ||||||
Tilsæt de 7 dl vand i gryden med risene, bring | |||||||
4 tangplader | gryden i kog, og lad dem koge ved svag varme | ||||||
1/2 laksebøf | i 10 min. Fjern herefter gryden fra kogepladen | ||||||
50 g tun | og lad dem stå i yderligere et kvarter. | ||||||
Risvinseddike, sukker og salt, varmes i en gryde | |||||||
1/2 avocado | og hældes i en skål sammen med risene. Rør godt. | ||||||
1/2 skrællet agurk | Lad risene køle af. | ||||||
50 g cashewnødder | |||||||
Sørg for at fisken har været frosset ved -20C | |||||||
200 g edamame bønner | i et døgn. Hvis din fryser ikke kan fryse til -20 | ||||||
lidt salt | så frys dem ved lavere temperatur i flere døgn. | ||||||
lidt citronsaft | Skær fisk, agurk og avocado i 1/2 cm bredde. | ||||||
3 dl vand | Placer tangpladen på bambusmåtten og lig | ||||||
ris på måtten, så der er en cm. For ris langs toppen | |||||||
bunden af tangpladen. | |||||||
Placer herefter fyldet på tværs af måtten i midten | |||||||
af risene. | |||||||
Prøv evt. At kombinere cashewnødder, avocado og | |||||||
tun, eller agurk, cashewnødder og laks. | |||||||
Rul rullerne og skær dem i ca. to cm. tykkelse | |||||||
Server med soya. | |||||||
Kog de 3 dl vand op, og tilsæt lidt salt. | |||||||
hæld de frosne bønner i, og lad dem få 1 minut, | |||||||
i det kogene vand. Hæld vandet fra bønnerne | |||||||
og anret dem i en skål med citron og salt. | |||||||
tirsdag den 30. april 2013
Tun og lakse sushi med edamame bønner
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar