tirsdag den 28. maj 2013

Torsk provencale











Torsk provencale - 2 portioner











500 gram torskefilet
Fiskefileterne lægges i et fad og drysses
100 g gulerødder
med salt og peber.


2 store hakkede løg





1/2 dåse hk tomater
Gulerødder og løg skæres i tern og 
1 fed hvidløg
koges næsten møre. 


1/2 persille
Kog herefter løg, gulerødder, hakkede tomater,
1/2 spsk tomatpure
hvidløg, persille, tomatpure og herbes 
1/2 tsk herbes de provence
de provence sammen til en sovs. 
salt  





peber  
sovsen fordeles over fisken i fadet, og sættes
500 g kartofler
i ovnen i 20 min. På 180 grader i en
   
varmluftsovn.













Samtidig koges kartoflerne møre.



Server evt. Sammen med lidt frisk citron.
















Ingen kommentarer:

Send en kommentar