Torsk provencale - 2 portioner | |||||||
500 gram torskefilet | Fiskefileterne lægges i et fad og drysses | ||||||
100 g gulerødder | med salt og peber. | ||||||
2 store hakkede løg | |||||||
1/2 dåse hk tomater | Gulerødder og løg skæres i tern og | ||||||
1 fed hvidløg | koges næsten møre. | ||||||
1/2 persille | Kog herefter løg, gulerødder, hakkede tomater, | ||||||
1/2 spsk tomatpure | hvidløg, persille, tomatpure og herbes | ||||||
1/2 tsk herbes de provence | de provence sammen til en sovs. | ||||||
salt | |||||||
peber | sovsen fordeles over fisken i fadet, og sættes | ||||||
500 g kartofler | i ovnen i 20 min. På 180 grader i en | ||||||
varmluftsovn. | |||||||
Samtidig koges kartoflerne møre. | |||||||
Server evt. Sammen med lidt frisk citron. | |||||||
tirsdag den 28. maj 2013
Torsk provencale
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar