Bage kartofler med fyld - 2 portioner | ||||||
4 bagekartofler | Kartoflerne skrubbes godt og lægges i et fad. | |||||
2 æg | Fadet stilles midt i ovnen i en varmluftsovn, | |||||
1/2 bndt persille | på 180 C i en time. | |||||
1 tsk revet muskatnød | ||||||
salt | Lad kartoflerne køle af, og skær herefter | |||||
peber | toppen af kartoflerne og udhul dem. Mos | |||||
25 g revet mozzerella | kartoffelfyldet med æggeblommer, persille, | |||||
revet muskatnød, salt og peber. Æggehviderne | ||||||
piskes stive og vendes forsigtigt i | ||||||
kartoffelmassen. | ||||||
Fyld fyldet tilbage i de bagte kartofler og | ||||||
drys ost på toppen. Sæt fadet tilbage i ovnen | ||||||
og giv dem 10 min. Til osten er gylden. | ||||||
tirsdag den 7. maj 2013
Bage kartofler med fyld
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar