Koteletter i tomat - 2 portioner | |||
2 nakkekoteletter | Løgene skæres i skiver, og selleri og gulerødder | ||
1 spsk karry | i stave. Karry og paprika brunes i en gryde, | ||
1 spsk paprika | og grøntsagerne tilsættes og steges af. | ||
1/2 selleri knold | Tilsæt de flåede tomater og fløden. | ||
3-5 gulerødder | |||
3 store løg | Koteletterne bankes let og krydres med | ||
1 ds flåede tomater | salt og peber. De brunes på en pande, og | ||
1/4 piskefløde | ligges herefter oven på grøntsagerne, i | ||
2 dl ris | gryden. Lad det småsimre i 1 time. | ||
Når der er 20 min tilbage, koges risene, som | |||
angivet på posen. |
tirsdag den 21. maj 2013
Koteletter i tomat
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar