Baconstegt laks med ærtemos - 2 portioner | ||||||
70 g bacon i tern | Læg de pillede hvidløg ned i en gryde | |||||
2 laksefiletter | med kogende vand og kog dem et par min. | |||||
Salt | Kom ærterne i og kog dem i tre min. | |||||
Peber | Tilsæt salt. Når ærterne er kogt, | |||||
500g grønne ærter | hældes vandet fra, og ærter og hvidløg | |||||
4 fed hvidløg | blendes sammen med creme fraiche, salt | |||||
1 spsk creme fraiche | og peber. | |||||
500g kartofler | ||||||
Skræl kartoflerne og kog dem møre i | ||||||
ca. 20 min. | ||||||
Steg bacon på en pande. Tag herefter | ||||||
baconen af panden og steg laksen i | ||||||
baconfedtet. | ||||||
Drys bacon over laksefiletterne og server | ||||||
med kartofler og ærtemos. | ||||||
tirsdag den 14. maj 2013
Baconstegt laks med ærtemos
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar