Vegetarlasagne - 2 portioner | |||||
1 ds flået tomater | Riv gulerødderne groft, hak løg | ||||
1 bdt broccoli | skær champignong i skiver og svits | ||||
5 gulerødder | det hele i en gryde. Tilsæt flået | ||||
1/2 bk brune champignon | tomater, 2-3 dl vand og krydderier. | ||||
1 løg | |||||
rosmarin | Bland ingredienserne til ostesovsen. | ||||
basilikum | |||||
oregano | Del broccolien i små stykker og giv | ||||
salt | dem et kort opkog. Læg grøntsagssauce | ||||
peber | lasagneplader, ostesauce og broccoli | ||||
lasagneplader | lagvis. Afslut med ostesauce og | ||||
drys med revet mozzerella. | |||||
Ostesauce: | Bages ved 220 grader i ca. 45 min. | ||||
1 lille bæger hytteost | |||||
1 lille creme fraiche | |||||
1 dl mælk | |||||
2 spsk parmesan | |||||
lidt revet muskatnød | |||||
Topping: | |||||
Revet mozzerella | |||||
tirsdag den 14. maj 2013
Vegetarlasagne
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar