tirsdag den 14. maj 2013

Vegetarlasagne



Vegetarlasagne - 2 portioner







1 ds flået tomater
Riv gulerødderne groft, hak løg
1 bdt broccoli
skær champignong i skiver og svits 
5 gulerødder
det hele i en gryde. Tilsæt flået 
1/2 bk brune champignon
tomater, 2-3 dl vand og krydderier.
1 løg



rosmarin
Bland ingredienserne til ostesovsen.
basilikum



oregano
Del broccolien i små stykker og giv 
salt
dem et kort opkog. Læg grøntsagssauce
peber
lasagneplader, ostesauce og broccoli
lasagneplader
lagvis. Afslut med ostesauce og

drys med revet mozzerella.
Ostesauce:
 Bages ved 220 grader i ca. 45 min.
1 lille bæger hytteost



1 lille creme fraiche



1 dl mælk



2 spsk parmesan



lidt revet muskatnød







Topping:



Revet mozzerella 













Ingen kommentarer:

Send en kommentar