tirsdag den 21. maj 2013

Kartoffel æggekage



Kartoffel æggekage - 2 portioner




150 g kartofler
Kartofler og gulerødder skrælles og rives
50 g gulerødder
groft. Champignon skæres i tynde skiver. 
65 g champignon
Og det hele steges i olie på en pande.
1 spsk olie

   
Bland æggemassen sammen i en skål. Og
æggemasse:  
hældes over grøntsagerne på panden.
2 æg  
Skru ned for varmen, og steg æggekagen
1 spsk hvedemel
i 5. min. Lig de skiveskårene tomater oven
1/2 dl mælk
på æggekagen, og steg videre i yderligere
1 tsk salt  
10 min.
1/2 tsk peber

1/2 tsk revet muskat
Server æggekagen med purløg og rugbrød.
lidt persille

3 tomater i skiver

   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar