Kartoffel æggekage - 2 portioner | |||
150 g kartofler | Kartofler og gulerødder skrælles og rives | ||
50 g gulerødder | groft. Champignon skæres i tynde skiver. | ||
65 g champignon | Og det hele steges i olie på en pande. | ||
1 spsk olie | |||
Bland æggemassen sammen i en skål. Og | |||
æggemasse: | hældes over grøntsagerne på panden. | ||
2 æg | Skru ned for varmen, og steg æggekagen | ||
1 spsk hvedemel | i 5. min. Lig de skiveskårene tomater oven | ||
1/2 dl mælk | på æggekagen, og steg videre i yderligere | ||
1 tsk salt | 10 min. | ||
1/2 tsk peber | |||
1/2 tsk revet muskat | Server æggekagen med purløg og rugbrød. | ||
lidt persille | |||
3 tomater i skiver | |||
tirsdag den 21. maj 2013
Kartoffel æggekage
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar