Ovnbagte rødspætte tournedos - 2 portioner | |||||||
500 g rødspætte filetter | Rødspætterne halveres på langs. | ||||||
2 spsk pesto | Smør rødspætten med pesto og lig en skive | ||||||
rødspætte oven på. Rul filetterne sammen i en | |||||||
500 g kartofler | rulle og stil den på højkant i et ovnfast fad. | ||||||
olie | Bag dem i ovnen på 200 C i ca. 30 min. | ||||||
salt | |||||||
skræl og halver kartoflerne og smør dem med olie | |||||||
2 1/2 dl fiskeboullion | og drys med lidt salt og bag dem i ovnen sammen | ||||||
2 1/2 dl piskefløde | med fisken. | ||||||
250 g cherrytomater | |||||||
Blend tomaterne og si kernerne fra. Fiskefonden | |||||||
500 g frosne ærter | tilsættes og det koges ned til det halve. Tilsæt | ||||||
4 fed hvidløg | piskefløden og kog tomatsaucen til den er jævn. | ||||||
1 spsk creme fraiche | |||||||
salt | Kog hvidløgsfedene i en gryde i et par min. | ||||||
peber | Kom ærterne i og kog det i 3 min. Si vandet fra | ||||||
og blend det. Tilsæt herefter creme fraiche, salt | |||||||
1 1/2 spsk purløg | og peber. | ||||||
Drys med hakket purløg. | |||||||
tirsdag den 7. maj 2013
Ovnbagte rødspætte tournedos
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar