tirsdag den 7. maj 2013

Ovnbagte rødspætte tournedos



Ovnbagte rødspætte tournedos - 2 portioner










500 g rødspætte filetter
Rødspætterne halveres på langs.

2 spsk pesto
Smør rødspætten med pesto og lig en skive

rødspætte oven på. Rul filetterne sammen i en 
500 g kartofler
rulle og stil den på højkant i et ovnfast fad.
olie
Bag dem i ovnen på 200 C i ca. 30 min.
salt






skræl og halver kartoflerne og smør dem med olie
2 1/2 dl fiskeboullion
og drys med lidt salt og bag dem i ovnen sammen 
2 1/2 dl piskefløde
med fisken.


250 g cherrytomater






Blend tomaterne og si kernerne fra. Fiskefonden 
500 g frosne ærter
tilsættes og det koges ned til det halve. Tilsæt 
4 fed hvidløg
piskefløden og kog tomatsaucen til den er jævn.
1 spsk creme fraiche





salt
Kog hvidløgsfedene i en gryde i et par min.
peber
Kom ærterne i og kog det i 3 min. Si vandet fra

og blend det. Tilsæt herefter creme fraiche, salt 
1 1/2 spsk purløg
og peber.












Drys med hakket purløg.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar