tirsdag den 14. maj 2013

Høns og asparges i tarteletter



Høns og asparges i tarteletter - 2 portioner








1/2 kylling
Vask kyllingen grundigt. Og rens den 
suppevisk
for indvolde. Parter kyllingen og kog 

den i salt. Kog den i 1 1/2 - 2 timer
1 ds aspargessnitter
Kødet skal være så mørt, at det
1 dl mælk
slipper benene. Fjern skummet, fra 
1/2 dl piskefløde
vandets overflade. Gem vandet til saucen.
25 g smør




2 spsk mel
Tag kødet op, og lig det til afkøling
væde fra aspargesne
Når det er afkølet pilet kødet af 
12 tarteletter
benene. 



Steg smør og mel, til en melbolle og



tilsæt væde fra aspargesene, samt mælk



og fløde. Kog sovsen op i 5-10 min.



Tilsæt kyllingekødet og varm 



tarteletterne i ovnen. 



Hæld saucen i tarteletterne og server.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar