Høns og asparges i tarteletter - 2 portioner | ||||||
1/2 kylling | Vask kyllingen grundigt. Og rens den | |||||
suppevisk | for indvolde. Parter kyllingen og kog | |||||
den i salt. Kog den i 1 1/2 - 2 timer | ||||||
1 ds aspargessnitter | Kødet skal være så mørt, at det | |||||
1 dl mælk | slipper benene. Fjern skummet, fra | |||||
1/2 dl piskefløde | vandets overflade. Gem vandet til saucen. | |||||
25 g smør | ||||||
2 spsk mel | Tag kødet op, og lig det til afkøling | |||||
væde fra aspargesne | Når det er afkølet pilet kødet af | |||||
12 tarteletter | benene. | |||||
Steg smør og mel, til en melbolle og | ||||||
tilsæt væde fra aspargesene, samt mælk | ||||||
og fløde. Kog sovsen op i 5-10 min. | ||||||
Tilsæt kyllingekødet og varm | ||||||
tarteletterne i ovnen. | ||||||
Hæld saucen i tarteletterne og server. | ||||||
tirsdag den 14. maj 2013
Høns og asparges i tarteletter
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar