Oksekøds grillspyd med tabouleh - 2 portioner | |||||
Tabouleh: | Skyl bulguren grundigt, og | ||||
2 dl bugur | sæt den i blød i en time. | ||||
1 dl hakket persille | Put herefter bulguren i en si | ||||
1 dl mynte | til afdrypning. | ||||
2 finthakket tomater | Når bulguren er dryppet af | ||||
4 finthakket forårsløg | iblandes de hakkede grøntsager | ||||
2 spsk citronsaft | og urter. | ||||
salt | Smag til med salt og peber, | ||||
peber | citronsaft og lidt olie. | ||||
olie | |||||
Skyl grøntsagerne og halver | |||||
Grillspyd: | tomaterne og skær champignon | ||||
600 g skært oksekød | i kvarte. Sæt skiftevis kød og | ||||
10 cherrytomater | grøntsager på spydet og pensl | ||||
8 champignon | med enten olie eller marinade. | ||||
Grill spydene i 10-15 min. | |||||
Marinade el. olie | |||||
tirsdag den 28. maj 2013
Oksekøds grillspyd med tabouleh
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar