tirsdag den 28. maj 2013

Oksekøds grillspyd med tabouleh



Oksekøds grillspyd med tabouleh - 2 portioner






Tabouleh:  
Skyl bulguren grundigt, og 
2 dl bugur  
sæt den i blød i en time.
1 dl hakket persille
Put herefter bulguren i en si
1 dl mynte  
til afdrypning.
2 finthakket tomater
Når bulguren er dryppet af
4 finthakket forårsløg
iblandes de hakkede grøntsager 
2 spsk citronsaft
og urter.

salt  
Smag til med salt og peber,
peber  
citronsaft og lidt olie.
olie  



   
Skyl grøntsagerne og halver
Grillspyd:  
tomaterne og skær champignon
600 g skært oksekød
i kvarte. Sæt skiftevis kød og
10 cherrytomater
grøntsager på spydet og pensl
8 champignon
med enten olie eller marinade.
   
Grill spydene i 10-15 min.
Marinade el. olie



   









Ingen kommentarer:

Send en kommentar