onsdag den 5. juni 2013

Stuvet ærter og gulerødder med frikadeller



Stuvet ærter og gulerødder med frikadeller - 2 portioner







200 g ærter
Skræl gulerødderne og skær dem i 
200 g gulerødder 
små tern. Kog grøntsagerne i saltet 
3 dl vand
vand i ca. 10 min. 

salt 




lidt smør
Rør fedtstof of mel sammen.
1 spsk hvedemel
Rør smørbollen i grøntsagerne,
1/2 bundt persille
og rør, til bollen er opløst.

Tilsæt persille, og kog 
300 gram svinekød
stuvningen igennem i ca. fem min.
lidt salt




30 g hvedemel
Rør kødet sammen med salt, mel, æg,
1 æg
det revne løg, mælk og peber. Og 
1 lille løg pillet
lad det hvile i køleskabet i 30 min.
1 1/2 dl mælk




peber
Kog kartoflerne i ca. 20 min.

og form frikadellerne og steg dem på en
500 g kartofler
pande i lidt smør.













Ingen kommentarer:

Send en kommentar