Stuvet ærter og gulerødder med frikadeller - 2 portioner | ||||||
200 g ærter | Skræl gulerødderne og skær dem i | |||||
200 g gulerødder | små tern. Kog grøntsagerne i saltet | |||||
3 dl vand | vand i ca. 10 min. | |||||
salt | ||||||
lidt smør | Rør fedtstof of mel sammen. | |||||
1 spsk hvedemel | Rør smørbollen i grøntsagerne, | |||||
1/2 bundt persille | og rør, til bollen er opløst. | |||||
Tilsæt persille, og kog | ||||||
300 gram svinekød | stuvningen igennem i ca. fem min. | |||||
lidt salt | ||||||
30 g hvedemel | Rør kødet sammen med salt, mel, æg, | |||||
1 æg | det revne løg, mælk og peber. Og | |||||
1 lille løg pillet | lad det hvile i køleskabet i 30 min. | |||||
1 1/2 dl mælk | ||||||
peber | Kog kartoflerne i ca. 20 min. | |||||
og form frikadellerne og steg dem på en | ||||||
500 g kartofler | pande i lidt smør. | |||||
onsdag den 5. juni 2013
Stuvet ærter og gulerødder med frikadeller
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar