Fransk løgsuppe - 2 portioner | ||||||
ca. 300 g løg | Pil løgene og skær dem i tynde skiver. | |||||
1 fintsnittet porre | Svits dem gyldne i fedtstoffet i en gryde. | |||||
2 spsk smør | Drys melet over og rør. Tilsæt vand og | |||||
1 spsk hvedemel | smuldr boullionterning. Tilsæt vin | |||||
1/2 liter vand | og krydderier, og kog under låg ved | |||||
1 hønsekødsboullion | svag varme i 15 min. | |||||
1,5 dl tør hvidvin | ||||||
1 laurbærblad | Skær flutet i store tern og læg dem på | |||||
1 tsk timian | en bageplade med papir. Dryp dem med rigelig | |||||
1 tsk merian | olie, og sæt dem i ovnen på 200 grader, | |||||
lidt salt og peber | til de er gyldne og sprøde. | |||||
1 dl revet mozzerella | Server suppen med croutoner og mozzerella | |||||
1 flute | på toppen. | |||||
onsdag den 5. juni 2013
Fransk løgsuppe
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar