onsdag den 5. juni 2013

Fransk løgsuppe



Fransk løgsuppe - 2 portioner









ca. 300 g løg
Pil løgene og skær dem i tynde skiver.
1 fintsnittet porre
Svits dem gyldne i fedtstoffet i en gryde.
2 spsk smør
Drys melet over og rør. Tilsæt vand og
1 spsk hvedemel
smuldr boullionterning. Tilsæt vin
1/2 liter vand
og krydderier, og kog under låg ved 
1 hønsekødsboullion
svag varme i 15 min.

1,5 dl tør hvidvin




1 laurbærblad
Skær flutet i store tern og læg dem på
1 tsk timian
en bageplade med papir. Dryp dem med rigelig 
1 tsk merian
olie, og sæt dem i ovnen på 200 grader,
lidt salt og peber
til de er gyldne og sprøde.





1 dl revet mozzerella
Server suppen med croutoner og mozzerella 
1 flute
på toppen.














Ingen kommentarer:

Send en kommentar