onsdag den 5. juni 2013

Kulmule i krydderurterasp med champignon- og spinatkompot



Kulmule i krydderurterasp med champignon


og spinatkompot - 2 portioner









300 g kulmulefilet
Rasp og krydderurter blendes til en
100 g rasp
grøn rasp. Fileterne vendes heri
1/2 bundt persille
og krydres med salt og peber.
1/2 bundt basilikum
Fileterne lægges i et ildfast fad 
1/2 bundt dild
med en smørklat på toppen, og bages 
1 løg
i 7-8 min. Ved 200 grader.
100 g champignon




1/2 bundt forårsløg
Gulerødderne skrælles og skæres i
150 g frisk spinat
stave. Blomkålen deles i mindre 
0.75 dl fløde
portioner. Kog gulerødder og blomkål

sammen i ca. 10 min. Eller til det
300 g gulerødder 
er mørt.


1/2 blomkålshoved





På en varm pande kommes lidt olie



og det finthakkede løg, svitses kort.



Tilsæt herefter de finthakkede 



champignon, de hakkede forårsløg, den 



friske spinat og fløden.



Steg til det får en cremet konsistens.



Og server.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar