Kulmule i krydderurterasp med champignon | ||||||
og spinatkompot - 2 portioner | ||||||
300 g kulmulefilet | Rasp og krydderurter blendes til en | |||||
100 g rasp | grøn rasp. Fileterne vendes heri | |||||
1/2 bundt persille | og krydres med salt og peber. | |||||
1/2 bundt basilikum | Fileterne lægges i et ildfast fad | |||||
1/2 bundt dild | med en smørklat på toppen, og bages | |||||
1 løg | i 7-8 min. Ved 200 grader. | |||||
100 g champignon | ||||||
1/2 bundt forårsløg | Gulerødderne skrælles og skæres i | |||||
150 g frisk spinat | stave. Blomkålen deles i mindre | |||||
0.75 dl fløde | portioner. Kog gulerødder og blomkål | |||||
sammen i ca. 10 min. Eller til det | ||||||
300 g gulerødder | er mørt. | |||||
1/2 blomkålshoved | ||||||
På en varm pande kommes lidt olie | ||||||
og det finthakkede løg, svitses kort. | ||||||
Tilsæt herefter de finthakkede | ||||||
champignon, de hakkede forårsløg, den | ||||||
friske spinat og fløden. | ||||||
Steg til det får en cremet konsistens. | ||||||
Og server. | ||||||
onsdag den 5. juni 2013
Kulmule i krydderurterasp med champignon- og spinatkompot
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar