Fiskefrikadeller og Aloo gobi - 2 portioner | |||||
500 g fiskefars | Form frikadeller af farsen og steg | ||||
frikadellerne. | |||||
300 g kartofler | |||||
1/2 blomkåls hoved | del blomkålen i buketter og skær | ||||
1 dl olie | kartoflerne i tern. | ||||
1/2 tsk spidskommen | |||||
1 fed hvidløg | Steg kartoflerne i 5 min. Og tilsæt | ||||
1 tsk ingefær | krydderierne. | ||||
1/2 tsk gurkemeje | Tilsæt herefter tomater og steg i | ||||
1/2 tsk chili | 5 min. | ||||
1/2 tsk garam masala | |||||
1/2 tsk koriander | Tilsæt blomkålen og læg låg | ||||
2 tomater | på gryden. Lad det simre i 15 min. | ||||
Server. |
onsdag den 12. juni 2013
Fiskefrikadeller og Aloo gobi
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar