Indbagte rodfrugter i butterdej med bagekartofler - 2 portioner | |||||||
450 g bl- rodfrugter | Bag kartoflerne i ovnen ved 200 grader i 40 min. | ||||||
1 spsk olie | |||||||
1/2 spsk estragon | Skræl grøntsagerne og skær dem i tern. | ||||||
2 æggeblommer | Blancher dem i saltet vand og lad dem | ||||||
2 butterdejsplader | køle af. Vend grøntsagerne i estragon og | ||||||
1/2 dl creme fraiche | creme fraiche, 1 æggeblomme og salt og peber | ||||||
2 bagekartofler | Læg den optøede butterdej sammen og rul den ud | ||||||
kryddersmør | til dobbelt størrelse. Del den i to dele. | ||||||
Læg grøntsagerne på den ene del. Pensl kanten | |||||||
med æggeblomme og lig den anden del oven på. | |||||||
Pres enderne sammen og pensl med æggeblomme | |||||||
Bag i ovnen ved 200 grader i 15 min. | |||||||
Server bagekartoflerne med kryddersmør | |||||||
onsdag den 12. juni 2013
Indbagte rodfrugter i butterdej med bagekartofler
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar