onsdag den 12. juni 2013

Indbagte rodfrugter i butterdej med bagekartofler



Indbagte rodfrugter i butterdej med bagekartofler - 2 portioner








450 g bl- rodfrugter
Bag kartoflerne i ovnen ved 200 grader i 40 min.
1 spsk olie





1/2 spsk estragon
Skræl grøntsagerne og skær dem i tern.
2 æggeblommer
Blancher dem i saltet vand og lad dem
2 butterdejsplader
køle af. Vend grøntsagerne i estragon og
1/2 dl creme fraiche
creme fraiche, 1 æggeblomme og salt og peber
2 bagekartofler
Læg den optøede butterdej sammen og rul den ud 
kryddersmør
til dobbelt størrelse. Del den i to dele.
   
Læg grøntsagerne på den ene del. Pensl kanten



med æggeblomme og lig den anden del oven på.



Pres enderne sammen og pensl med æggeblomme











Bag i ovnen ved 200 grader i 15 min. 











Server bagekartoflerne med kryddersmør








Ingen kommentarer:

Send en kommentar