Moussaka med kartfoler - 2 portioner | ||||||
250 g hakket oksekød | Skræl kartoflerne, skær dem | |||||
1 pillet løg | i skiver og tør dem. Varm olien i en | |||||
1 spsk olie | pande og steg kartoflerne i 10 min. | |||||
1 ds flåede tomater | Læg kartoflerne i bunden af et | |||||
salt | oliesmurt ovnfast fad. | |||||
peber | ||||||
1 dl hk persille | Hak løgene og steg dem sammen med kødet. | |||||
350 g kartofler | Tilsæt tomater, persille, salt og peber | |||||
1 spsk smør | og lad det simre i 10 min. Læg kødet | |||||
2 spsk mel | oven på kartoflerne. | |||||
lidt revet muskatnød | ||||||
2.5 dl mælk | Varm smøret i en lille gryde. | |||||
50 revet ost | Tilsæt mel og lav en melbolle. Tilsæt | |||||
mælk og musktnød. | ||||||
Hæld mornaysaucen over kødet, og drys | ||||||
herefter med revet ost. | ||||||
Stil fadet i en forvaret ovn på 200 grader | ||||||
i ca. 40 min. |
onsdag den 12. juni 2013
Moussaka med kartofler
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar